Kunstgebit en tandprotheses

Tandarts Almere: kunstgebit en tandprotheses

Ontbreken er één of meerdere tanden in uw gebit? Dan zou een kunstgebit of een tandprothese wel eens uitkomst kunnen bieden. Your Dental staat paraat u hierbij te helpen. Wij beschikken over alle ervaring en expertise die nodig is om de lege plekken in uw mond op professionele wijze op te vullen.

Tandprothese en kunstgebit: wat is dat precies?

Een tandprothese dient als vervanging voor een uitgevallen tand. Een soort namaaktand dus. Het neemt alle functies van een normale tand over. Met een kunstgebit krijgt u te maken als u uw gehele gebit laat vervangen door tandprotheses.

Wanneer is een prothese nodig?

Een tandprothese komt niet alleen van pas als er een tand, bijvoorbeeld door een ontsteking of een ongeluk, uitgevallen is. Ook kunt u ervoor kiezen (een deel van) uw huidige tanden te vervangen voor tandprotheses. Deze optie kunt u bijvoorbeeld in overweging nemen als uw tanden in zodanig slechte staat zijn dat een behandeling weinig zin meer heeft.

Werkwijze Your Dental tandarts Almere

Omdat het laten maken en plaatsen van zo’n namaaktand of namaakgebit precisiewerk betreft, is het belangrijk dit aan professionals over te laten. Bij Your Dental bent u hiervoor in goede handen. Deze tandarts in Almere is gespecialiseerd in dit type behandeling en wij weten dan ook als geen ander hoe wij deze ingreep succesvol kunnen uitvoeren.

Behandelplan op maat

We vinden het belangrijk dat u de prothese krijgt die écht bij u past. Daarom stellen we altijd een behandelplan op maat op. We kijken kritisch naar uw situatie en de staat van uw gebit en stemmen het plan hierop af. Zo maken we de prothese niet alleen in de juiste maat, ook zorgen we ervoor dat het uiterlijk zo veel mogelijk lijkt op dat van uw eigen gebit. Op die manier valt het voor anderen niet op dat u een prothese heeft.

Bespreking en voorlichting

Voordat u de ingreep ondergaat, nemen wij uw persoonlijk behandelplan uitgebreid met u door. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en we vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Dankzij deze uitgebreide voorlichting weet u precies wat u te wachten staat. Bovendien kunt u tijdens dit gesprek uw voorkeuren met ons delen. In welk materiaal ziet u uw prothese het liefst? En welke kleur past bij u? Wij geven advies, maar uw wensen hierin zijn altijd leidend.

Spoedbehandeling tandarts Almere

Bent u plotseling één of meerdere tanden verloren? En wilt u zo snel mogelijk een prothese om erger te voorkomen? Deze tandarts in Almere biedt ook spoedbehandelingen aan. Hierbij kunt u op zeer korte termijn bij ons terecht.

Your Dental: het kostenplaatje

Wat u betaalt voor een tandprothese of een kunstgebit, dat is afhankelijk van zaken als het materiaal, de grootte en van hoe u verzekerd bent. Meer informatie hierover vindt u op onze tarievenpagina. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

Your Dental

Breed aanbod in mondzorg
Ruime openingstijden; ook in weekend
Ervaren professionals
Geen wachtlijsten, direct geholpen
Centraal gelegen in het centrum van Almere-poort

Openingstijden

Maandag:09:00-17:00
Dinsdag:09:00-21:00*
Woensdag:09:00-21:00**
Donderdag:09:00-17:00
Vrijdag:09:00-17:00
Zaterdag:10:00-17:00***
Zondag:Gesloten

*'s Avonds vanaf 17:00u alleen geopend voor mondhygiënist
**'s Avonds vanaf 17:00u alleen geopend voor tandarts en mondhygiënist
***Zaterdag geopend voor periodieke controles, spoed gevallen en mondhygiënist

Contactgegevens

Mondzorgpraktijk Your Dental
Duitslandstraat 87
1363 BG Almere (Almere Poort)

balie@yourdental.nl
036-8419675

Nog geen patiënt bij Your Dental?

U kunt gemakkelijk online inschrijven maar ook telefonisch via: 036-8419675

Reviews van Your Dental

Menu