Tandarts Almere Poort

Dé Tandartspraktijk Almere Poort

Bij onze tandartspraktijk in Almere Poort bent u van harte welkom voor al uw gebitsvragen en-problemen. Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezond gebit. Dit doen we tegen tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Hierdoor weet u exact wat u qua kosten kunt verwachten.

De beste tandzorg in Almere Poort

Bij onze tandartspraktijk in Almere Poort bieden wij een complete mondzorg aan. Tevens begrijpen wij het hoe vervelend het is om met een pijnlijk gebit rond te lopen. Vanwege deze reden kunt u bij onze tandartspraktijk terecht zonder verwijsbrief. Geen onnodige wachtlijsten en u krijgt direct de hulp aangeboden die u nodig heeft. Om de beste tandzorg in Almere Poort aan te bieden hebben wij een specialistisch team op alle gebieden van tandheelkunde en mondhygiëne.

U kunt bij onze tandartspraktijk in Almere Poort terecht aan de Duitslandstraat 87. Onze praktijk is goed bereikbaar, met zowel het openbaarvervoer als de auto, we zijn namelijk dichtgelegen aan de A6. Tevens is onze praktijk rolstoelvriendelijk. U kunt voor een tandarts in Almere Poort niet alleen doordeweeks bij ons terecht, maar ook op zaterdag zijn wij geopend. Dit biedt extra mogelijkheden, aangezien een afspraak maken tussen het werk door niet altijd even eenvoudig is! Onze ruime openingstijden en korte wachttijden, maken een goede en snelle service in Almere Poort bij de tandarts mogelijk.

Op zoek naar een tandarts in Almere Poort?

Onze tandartspraktijk Almere Poort is erop gericht iedereen een persoonlijke en effectieve behandeling te geven. De gezondheid van uw gebit, is namelijk bepalend voor uw algehele gezondheid. Van kleine gaatjes, tot tandprotheses, tanden bleken of een wortelkanaalbehandeling, bij onze tandartspraktijk in Almere Poort is het allemaal mogelijk. We doen er alles aan om een brede en goede zorg te bieden, ook als u last heeft van een specifiek probleem. Onze tandartsen in Almere hebben de kennis in huis om u te helpen!

Almere Poort Tandarts

Voor een stralende lach is een gezond gebit cruciaal. Je gebit beschikt over essentiële functies als kauwen en praten. Het is dus belangrijk dat er dagelijks een goede verzorging plaatsvindt en regelmatig een tandartsbezoek plaatsvindt om uw gebit in goede staat te houden.

Heeft u al een gezond gebit, maar bent u op zoek naar een tandarts in Almere, die u ieder half jaar of jaarlijks controleert op ontstekingen of gaatjes? Dan is Your Dental de tandartspraktijk in Almere Poort voor u. Wij zijn pas tevreden, wanneer u door het leven gaat met een stralende glimlach. U kunt betreffende controles eenvoudig een afspraak maken met een van onze medewerkers.

Behandelingen tandarts Almere Poort

Bij Your Dental bieden wij een complete tandzorg in Almere Poort aan.  Als tandarts in Almere Poort bieden we naast een tandartscontrole onder andere de volgende behandelingen aan:

Mondhygiënist

Een afspraak bij de mondhygiënist is belangrijk om uw gebit goed en schoon te houden. Denk aan het verwijderen van tandsteen. Tijdens de afspraak bij de mondhygiënist wordt u niet alleen behandeld voor de klanten die uit de standaard tandartscontrole zijn gebleken, maar u krijgt ook persoonlijk advies voor de verzorging van uw gebit.

Tanden bleken

Tanden bleken is een proces dat goed en voorzichtig gedaan moet worden. Wij raden het dan ook aan om hier niet zelf thuis mee aan de slag te gaan, maar dit door een professionele tandartspraktijk te laten doen. Your Dental helpt u graag bij het bleken van uw tanden. Lees nu hoe een behandeling van het tanden bleken er uit ziet!

Spoed Tandarts

Een spoed tandarts dient u in te schakelen bij acute pijn. Helaas zijn vele tandartsen in Almere in het weekend gesloten. Als tandarts in Almere Poort zijn wij ook op zaterdag geopend. Hierdoor kunnen wij dan eventuele spoedbehandelingen uitvoeren. We proberen u zo goed en snel mogelijk te behandelen.

Parodontologie

Heeft u last van zeer ernstig ontstoken tandvlees? Dan dient u geholpen te worden door een parodontoloog. U dient snel actie te ondernemen aangezien deze ontsteking in een relatief korte tijd kan verergeren, met grote gevolgen. Your Dental heeft de parodontoloog  in huis om u te helpen bij u ontsteking.

Endodontologie

Een wortelkanaalbehandeling ondergaan? Your Dental heeft endodontologen in huis om te helpen met betreffende alle wortelkanaalstelsel problemen. Een endodontoloog voert onder andere een zenuwbehandeling of wortelkanaalbehandeling uit. Wacht niet te lang en kom langs bij onze tandartspraktijk in Almere Poort!

Implantologie

Implantaten kunnen geplaatst worden als oplossing voor diverse problemen. Een implantoloog kan een of meerdere tanden vervangen voor implantaten. De exacte werkwijze ligt aan uw gebit en wat hier het beste bij past. Bij onze tandartspraktijk in Almere Poort staat altijd een implantoloog klaar om u te behandelen.

Tandprotheses

Een tandprothese is een vervanging voor een tand wanneer deze bijvoorbeeld is uitgevallen. Your Dental is de tandarts in Almere Poort die zich gespecialiseerd heeft in onder andere tandprotheses. Heeft u een prothese nodig of heeft u al een prothese, maar moet u hieraan geopereerd worden? Wij helpen u verder!

Facings

Wilt u facings laten zetten? Dan kan dit bij onze tandarts in Almere Poort. Wij hebben de specialisten in huis, die u kunnen voorzien van advies en allereerst zullen bekijken of facings mogelijk zijn. Tevens dient gekeken te worden of er gekozen wordt voor composiet of porseleinen facings. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan alles over facings bij Your Dental!

Of u dus op zoek bent naar een tandarts ter controle, een tandarts voor implantaten of voor een zeer ernstige tandvleesontsteking, de tandarts in Almere, Your Dental kan u altijd helpen!

Tandarts Almere Poort: maak een afspraak

Wilt u Your Dental als uw tandarts in Almere Poort of heeft u nog vragen over de werkwijze van onze tandartsen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder! U kunt ons telefonisch bereiken via 036-8419675. Liever contact per e-mail? E-mail dan naar balie@yourdental.nl. In Almere Poort staan onze tandartsen klaar om u een prachtige glimlach te bezorgen!

Your Dental

Breed aanbod in mondzorg
Ruime openingstijden; ook in weekend
Gespecialiseerde professionals
Geen wachtlijsten, direct geholpen
Centraal gelegen in het centrum van Almere-poort

Openingstijden

Maandag:09:00-17:00
Dinsdag:09:00-17:00
Woensdag:09:00-17:00
Donderdag:09:00-17:00
Vrijdag:09:00-17:00
Zaterdag:Op afspraak
Zondag:Gesloten

Contactgegevens

Mondzorgpraktijk Your Dental
Duitslandstraat 87
1363 BG Almere (Almere Poort)

balie@yourdental.nl
036-8419675
Menu