Implantologie

Contactgegevens

Mondzorgpraktijk Your Dental
Duitslandstraat 87
1363 BG Almere (Almere Poort)

balie@yourdental.nl
036-8419675

Openingstijden

Maandag:09:00-17:00
Dinsdag:09:00-17:00
Woensdag:09:00-17:00
Donderdag:09:00-17:00
Vrijdag:09:00-17:00
Zaterdag:10:00-17:00
Zondag:Gesloten

Your Dental

Breed aanbod in mondzorg
Ruime openingstijden; ook in weekend
Gespecialiseerde professionals
Geen wachtlijsten, direct geholpen
Centraal gelegen in het centrum van Almere-poort

Implantologie praktijk Almere

Het plaatsen van implantaten kan een zeer geschikte oplossing zijn voor verschillende problemen. Bij Your Dental praktijk in Almere kunt u terecht voor implantologie. Onze gespecialiseerde implantoloog staat voor u klaar om te adviseren welke behandeling het best past bij uw wensen. Wist u al dat implantologie steeds populairder wordt en daardoor tevens het snelst groeiende onderdeel binnen de tandheelkunde is? Dat is niet voor niks. Wanneer er om zowel een medische als een esthetische reden één of meerdere tanden ontbreken in uw gebit kunnen implantaten een goede uitkomst bieden. Ze dienen als vervanging voor de missende tanden waardoor u weer vol zelfvertrouwen verder kunt. Een compleet gebit is namelijk van grote invloed op uw uitstraling!

Implantologie behandeling in onze praktijk

Bij onze implantologie praktijk in Almere staat er altijd een ervaren implantoloog paraat om u te behandelen. Een implantoloog is een tandarts die één of meerdere tanden vervangt door implantaten. Dit zijn kunstmatige wortels die geplaatst worden in het bot van de kaak. Het materiaal waaruit de meeste implantaten vervaardigd worden is titanium. Implantaten hebben tegenwoordig een schroefvorm, die door de implantoloog in het bot wordt geschroefd. Na verloop van tijd zal deze vastgroeien in het bot. De implantaten worden na het plaatsen voorzien van een brug, een kroon of een zogenaamde overkappingsprothese. Dit is afhankelijk van hoeveel tanden er vervangen moeten worden. Gaat het om één tand dan wordt er op het implantaat een kroon gezet.

Bij vervanging van meerdere tanden wordt er vaak voor een brug gekozen. Wanneer het om nagenoeg het hele gebit gaat dan zal de implantoloog u een overkappingsprothese adviseren. Om de implantologie behandeling succesvol te laten slagen is het wel belangrijk dat er voldoende bot op de juiste plaats aanwezig is. Ook wanneer er om esthetische redenen een implantaat geplaatst wordt zal de implantoloog altijd streven naar verbetering van de kwaliteit van het bot.

Kosten behandeling implantoloog

Bij Your Dental praktijk in Almere bieden wij hoogwaardige implantologie behandelingen aan. Wilt u een afspraak inplannen in de praktijk voor uw behandeling en bent u benieuwd naar de kosten? Op onze website kunt u onder het kopje ‘tarieven’ het document aanklikken waarin alle behandelingen inclusief de kosten staan vermeld. U kunt bij uw eigen verzekering navragen hoeveel kosten er uiteindelijk over zullen blijven voor uw eigen rekening. Daarnaast staan onze medewerkers u graag te woord om dit met u door te spreken. De tarieven voor een behandeling bij een implantoloog verschillen per dienst en zijn onder andere afhankelijk van de manier waarop u verzekerd bent. Bent u jonger dan 18 daar? Dan vallen de behandelingen wel allemaal onder de basisverzekering. Er is in dat geval geen aanvullende verzekering nodig.

Menu