Bij Your Dental tandarts in Almere kunt u terecht voor al uw tandartsafspraken. Van de regelmatige controles tot het vullen van gaatjes en het tandsteen verwijderen bij de mondhygiëniste. Met de specialisten van Your Dental heeft u voor alle situaties de juiste behandelaar.

Specialisaties

Angsttandarts

Bent u bang voor de tandarts? U bent dus niet de enige. Het is belangrijk dat u zich ondanks de angst wel tot een tandartsbezoek kunt zetten. Een gezond gebit is namelijk een belangrijk deel van uw algehele gezondheid.

Endodontologie

Een wortelkanaalbehandeling ondergaan? Your Dental heeft endodontologen in huis om te helpen met betreffende alle wortelkanaalstelsel problemen. Een endodontoloog voert onder andere een zenuwbehandeling of wortelkanaalbehandeling uit. Wacht niet te lang en kom langs bij onze tandartspraktijk in Almere Poort!

Implantologie

Implantaten kunnen geplaatst worden als oplossing voor diverse problemen. Een implantoloog kan een of meerdere tanden vervangen voor implantaten. De exacte werkwijze ligt aan uw gebit en wat hier het beste bij past. Bij onze tandartspraktijk in Almere Poort staat altijd een implantoloog klaar om u te behandelen.

Parodontologie

Heeft u last van zeer ernstig ontstoken tandvlees? Dan dient u geholpen te worden door een parodontoloog. U dient snel actie te ondernemen aangezien deze ontsteking in een relatief korte tijd kan verergeren, met grote gevolgen. Your Dental heeft de parodontoloog  in huis om u te helpen bij u ontsteking.

Kindertandarts

Een kindertandarts kan extreem bange kinderen of kinderen met gedragsproblemen te helpen een goede behandeling te krijgen. De behandelingen voor kinderen verloopt in principe hetzelfde als de behandeling door een reguliere tandarts.

Your Dental

Breed aanbod in mondzorg
Ruime openingstijden; ook in weekend
Ervaren professionals
Geen wachtlijsten, direct geholpen
Centraal gelegen in het centrum van Almere-poort

Openingstijden

Maandag:09:00-17:00
Dinsdag:09:00-21:00*
Woensdag:09:00-21:00**
Donderdag:09:00-17:00
Vrijdag:09:00-17:00
Zaterdag:10:00-17:00***
Zondag:Gesloten

*'s Avonds vanaf 17:00u alleen geopend voor mondhygiënist
**'s Avonds vanaf 17:00u alleen geopend voor tandarts en mondhygiënist
***Zaterdag geopend voor periodieke controles, spoed gevallen en mondhygiënist

Contactgegevens

Mondzorgpraktijk Your Dental
Duitslandstraat 87
1363 BG Almere (Almere Poort)

balie@yourdental.nl
036-8419675
Menu