Behandelingen

Bij Your Dental tandarts in Almere kunt u terecht voor al uw tandartsafspraken. Van de regelmatige controles tot het vullen van gaatjes en het tandsteen verwijderen bij de mondhygiëniste. Met de specialisten van Your Dental heeft u voor alle situaties de juiste behandelaar. Persoonlijke aandacht en adequate behandelingen staan bij ons voorop, dus u bent gegarandeerd in goede handen. Wij begrijpen hoe belangrijk het gebit is en bieden daarom alle services aan binnen dezelfde praktijk. Zo heeft u altijd een vaste plek en een vaste tandarts die uw geschiedenis kent. Onze tandartspraktijk in Almere Poort biedt:

Onze behandelingen

Behandelingen bij YourDental

Bij Your Dental bieden wij een complete tandzorg in Almere Poort aan.  Als tandarts in Almere Poort bieden we naast een tandartscontrole onder andere de volgende behandelingen aan:

Facings

Wilt u facings laten zetten? Dan kan dit bij onze tandarts in Almere Poort. Wij hebben de specialisten in huis, die u kunnen voorzien van advies en allereerst zullen bekijken of facings mogelijk zijn. Tevens dient gekeken te worden of er gekozen wordt voor composiet of porseleinen facings. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan alles over facings bij Your Dental!

Of u dus op zoek bent naar een tandarts ter controle, een tandarts voor implantaten of voor een zeer ernstige tandvleesontsteking, de tandarts in Almere, Your Dental kan u altijd helpen!

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen zijn manieren om een kunsttand of -kies te plaatsen in uw gebit. Ze worden op maat gemaakt: niemand zal opmerken dat een of meerdere van uw tanden of kiezen niet ‘echt’ is! Onze tandartsen zorgen ervoor dat de kunsttand of -kies goed bij de rest van uw gebit past, zodat het geheel er natuurlijk uitziet.

Mondhygiënist

Een afspraak bij de mondhygiënist is belangrijk om uw gebit goed en schoon te houden. Denk aan het verwijderen van tandsteen. Tijdens de afspraak bij de mondhygiënist wordt u niet alleen behandeld voor de klanten die uit de standaard tandartscontrole zijn gebleken, maar u krijgt ook persoonlijk advies voor de verzorging van uw gebit.

Spoed tandarts

Een spoed tandarts dient u in te schakelen bij acute pijn. Helaas zijn vele tandartsen in Almere in het weekend gesloten. Als tandarts in Almere Poort zijn wij ook op zaterdag geopend. Hierdoor kunnen wij dan eventuele spoedbehandelingen uitvoeren. We proberen u zo goed en snel mogelijk te behandelen.

Tandartscontrole

We begrijpen heel goed dat het spannend kan zijn om naar de tandarts te gaan. Door voor een halfjaarlijkse controle naar de tandarts te gaan, zorg je ervoor dat je gebit goed blijft en er geen achterstallig werk blijft liggen of eventuele pijnlijke ontstekingen te lang blijven hangen.

Tanden bleken

Tanden bleken is een proces dat goed en voorzichtig gedaan moet worden. Wij raden het dan ook aan om hier niet zelf thuis mee aan de slag te gaan, maar dit door een professionele tandartspraktijk te laten doen. Your Dental helpt u graag bij het bleken van uw tanden. Lees nu hoe een behandeling van het tanden bleken er uit ziet!

Tandprotheses

Een tandprothese is een vervanging voor een tand wanneer deze bijvoorbeeld is uitgevallen. Your Dental is de tandarts in Almere Poort die zich gespecialiseerd heeft in onder andere tandprotheses. Heeft u een prothese nodig of heeft u al een prothese, maar moet u hieraan geopereerd worden? Wij helpen u verder!

Tandvullingen

Het kan zijn dat er bij een reguliere controle bij de tandarts een gaatje (cariës) in een van uw tanden of kiezen wordt ontdekt. De tandarts vult dat gaatje met speciale tandvulling. Zo kunt u weer met een stralende glimlach door.

Tandarts Almere Poort: maak een afspraak

Heeft u specifieke vragen of problemen met uw gebit? Laat het ons weten en we kijken graag met u mee voor de passende oplossing. Onze specialisten staan klaar om u te helpen en alle vragen te beantwoorden. Ons doel? Zorgen dat u altijd met een stralende lach en zonder klachten door het leven kunt! Meld u direct aan voor een afspraak en neem contact op voor meer informatie.

Your Dental

Breed aanbod in mondzorg
Ruime openingstijden; ook in weekend
Ervaren professionals
Geen wachtlijsten, direct geholpen
Centraal gelegen in het centrum van Almere-poort

Openingstijden

Maandag:09:00-17:00
Dinsdag:09:00-21:00*
Woensdag:09:00-21:00**
Donderdag:09:00-17:00
Vrijdag:09:00-17:00
Zaterdag:10:00-17:00***
Zondag:Gesloten

*'s Avonds vanaf 17:00u alleen geopend voor mondhygiënist
**'s Avonds vanaf 17:00u alleen geopend voor tandarts en mondhygiënist
***Zaterdag geopend voor periodieke controles, spoed gevallen en mondhygiënist

Contactgegevens

Mondzorgpraktijk Your Dental
Duitslandstraat 87
1363 BG Almere (Almere Poort)

balie@yourdental.nl
036-8419675

Nieuwsgierig?

Menu