Periodiek mondonderzoek tandarts Almere

Een gezond en stralend gebit wil natuurlijk iedereen. Waar dat begint, is bij een periodiek mondonderzoek (PMO). Bij Your Dental bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben alle expertise en middelen in huis om eventuele gebitsproblemen in een vroeg stadium op te sporen en te verhelpen.

Wat is een periodiek mondonderzoek precies?

Een periodiek mondonderzoek is in de volksmond ook wel bekend als ‘tandartscontrole’. Eigenlijk is het niets anders dan een halfjaarlijkse keuring van uw gebit. Heeft u gaatjes? Is uw tandvlees nog gezond? En zitten de vullingen nog op hun plek? Uw gebit wordt grondig onder de loep genomen.

Waarom een PMO van belang is

Wat het uiteindelijke doel is van een periodiek mondonderzoek: problemen vroegtijdig opsporen, zodat we erger kunnen voorkomen. Trekt u bijvoorbeeld pas aan de bel als u pijnklachten heeft? Dan is het eigenlijk al te laat en heeft een ontsteking zijn slag al kunnen slaan. Dit wilt u natuurlijk voor zijn. Want op pijn en/of andere vervelende kwalen zit niemand te wachten.

Een behandelplan op maat

Stuiten we tijdens het periodiek mondonderzoek op een kwetsbare en/of ongezonde plek in het gebit? Dan bepalen we ter plekke welke behandeling u behoeft. Waar we de ingreep in sommige gevallen direct kunnen uitvoeren, kan het ook nodig zijn een vervolgafspraak in te plannen. We maken altijd een behandelplan op maat. Ieder gebit is immers anders.

Zorgzaam en geduldig

Welke behandeling u ook krijgt, één ding is zeker: wij nemen altijd uitgebreid met u door wat u te wachten staat. Persoonlijke contact staat bij ons hoog in het vaandel en we vinden het belangrijk dat u zich te allen tijde op uw gemak voelt. Ook als u een bezoek aan de tandarts liever mijdt. Onze specialisten zijn vriendelijk, zorgzaam en geduldig. Wij weten als geen ander hoe we ervoor kunnen zorgen dat u zonder zweethanden in de tandartsstoel plaatsneemt.

Professionals in het vak

Bij Your Dental bent u dus in goede handen. En niet alleen omdat we de vaardigheden hebben u gerust te stellen. Bij onze tandartspraktijk in Almere werken enkel specialisten die een rijke kennis hebben van het vak. Dankzij ons vakkundig oog weten we precies wat er nodig is uw gebit in gezonde status te laten verkeren.

Tandartspraktijk Almere: de kosten

Wilt u zich inschrijven bij deze tandarts in Almere? We begrijpen dat u vooraf graag op de hoogte bent van de kosten voor een periodiek mondonderzoek. Wat u exact betaalt, dat is echter afhankelijk van hoe u verzekerd bent en van welke handelingen we verrichten tijdens de controle. Op onze tarievenpagina vindt u hierover meer informatie.

Vragen of advies nodig?

Heeft u vragen over onze tandartspraktijk in Almere en/of ons periodiek mondonderzoek? Schroom dan niet om contact op te nemen. Onze specialisten staan u graag te woord en geven advies waar nodig.

Your Dental

Breed aanbod in mondzorg
Ruime openingstijden; ook in weekend
Ervaren professionals
Geen wachtlijsten, direct geholpen
Centraal gelegen in het centrum van Almere-poort

Openingstijden

Maandag:09:00-17:00
Dinsdag:09:00-21:00*
Woensdag:09:00-21:00**
Donderdag:09:00-17:00
Vrijdag:09:00-17:00
Zaterdag:10:00-17:00***
Zondag:Gesloten

*'s Avonds vanaf 17:00u alleen geopend voor mondhygiënist
**'s Avonds vanaf 17:00u alleen geopend voor tandarts en mondhygiënist
***Zaterdag geopend voor periodieke controles, spoed gevallen en mondhygiënist

Contactgegevens

Mondzorgpraktijk Your Dental
Duitslandstraat 87
1363 BG Almere (Almere Poort)

balie@yourdental.nl
036-8419675

Nog geen patiënt bij Your Dental?

U kunt gemakkelijk online inschrijven maar ook telefonisch via: 036-8419675

Reviews van Your Dental

Menu