Over Your Dental

Bij de mondzorgpraktijk in Almere Poort bent u van harte welkom voor al uw gebitsvragen en gebitsproblemen. Van kleine gaatjes in de kiezen tot wortelkanaalbehandelingen en kronen, alles kan voorbijkomen.

Onze mondzorgpraktijk in Almere Poort is erop gericht iedereen een persoonlijke en effectieve behandeling of controle te geven. De gezondheid van uw gebit is bepalend voor uw algehele gezondheid, dus daar gaan wij met de grootste zorg mee om. Heeft u een specifiek probleem? Wij hebben de kennis in huis om ervoor te zorgen dat u zonder gebitspijn verder kunt. Leer meer over ons.

Het team van Your Dental

Mw. Aida Loddin
Tandarts (v) algemeen practicus
BIG: 39931859002

Dhr. Stefano Maraviglia
Tandarts (m) algemeen practicus
Implantologie, kaakchirurgie, parodontologie
BIG: 69919292502

Mw. Nikica Vale 
Tandarts (v) algemeen practicus, restauratieve tandheelkunde en het behandelen van kinderen
BIG: 19924556902

Dhr. Aous Marchan
Tandarts (m) algemeen practicus, cosmetische behandelingen en patiënten met tandartsangst
BIG: 29923612902

Mw. Surbhi Sanghi
Tandartsassistent(v)

Mw. Aaliyah Hart
Tandartsassistent (v)

Dhr. Sahand Ojaghi Noshahr
Officemanager (m)

Mw. Solmaz Shadkam
Mondhygiënist (v)
BIG: 89927649179

Mw. Zoe de Angelis
Tandartsassistent (v)

Mw. S. Boukhoubza
Tandarts (v)
BIG: 19934149402

Mw. Ichraq el Fathi 
Mondhygiënist (v)
BIG: 59932119179

Mw. Sule Utar
Mondhygiënist (v)

Dhr. Rick Wennekes
Tandtechnicus

Mw. Roya Ramhormozi
Mondzorgkundige

Mw. Nadia Pereira Mendes
Tandarts assistant

Mondzorgpraktijk in Almere Poort voor alomvattende behandelingen

Wij weten hoe vervelend het is om met een pijnlijk gebit rond te lopen, daarom kunt u bij ons een afspraak maken zonder verwijsbrief. Krijg direct de hulp die u nodig heeft. Geen onnodige wachtlijsten en extra rompslomp, daar worden wij ook niet blij van. Om u de beste zorg te bieden, is ons team specialistisch op alle gebieden van tandheelkunde en mondhygiëne.

Specialisten op het gebied van tandheelkunde en mondhygiëne

Your Dental tandarts Almere Poort biedt op alle gebieden van tandheelkunde en mondhygiëne specialisten aan die u helpen met de meest specifieke vragen. Heeft u al een gezond gebit, maar bent u op zoek naar een vaste tandarts die u ieder half jaar of jaar controleert op bijvoorbeeld gaatjes en ontstekingen? Dan kunt u een afspraak maken met een van onze medewerkers. Wij zijn tevreden wanneer u met een stralende glimlach door het leven kunt. Bij ons staat het gemak van onze patiënten voorop.

Your Dental is centraal gelegen, goed bereikbaar met openbaar vervoer en tevens rolstoelvriendelijk. Verder hebben we ruime openingstijden en korte wachttijden voor een behandeling. Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u een andere vraag? Maak vandaag nog een afspraak en ga aan de slag met een betere mondgezondheid!

Kunnen wij u verder helpen?

Menu