Spoed Tandarts

Contactgegevens

Mondzorgpraktijk Your Dental
Duitslandstraat 87
1363 BG Almere (Almere Poort)

balie@yourdental.nl
036-8419675

Openingstijden

Maandag:09:00-17:00
Dinsdag:09:00-17:00
Woensdag:09:00-17:00
Donderdag:09:00-17:00
Vrijdag:09:00-17:00
Zaterdag:10:00-17:00
Zondag:Gesloten

Your Dental

Breed aanbod in mondzorg
Ruime openingstijden; ook in weekend
Gespecialiseerde professionals
Geen wachtlijsten, direct geholpen
Centraal gelegen in het centrum van Almere-poort

Spoed Tandarts Almere

Bent u met op zoek naar een spoed tandarts in Almere? Dan bent u bij Your Dental aan het juiste adres. Een spoed tandarts kunt u inschakelen voor acute pijn, helaas zijn vele tandartsen in het weekend gesloten. Wij zijn naast doordeweeks ook op zaterdag geopend, zodat wij eventuele spoedbehandelingen kunnen uitvoeren. U kunt dus ook korte termijn bij ons terecht voor al uw noodgevallen. We proberen zo goed mogelijk rekening te houden met uw situatie en behandelen u zo snel mogelijk.

Wanneer heeft u dringend een tandarts nodig?

Er zijn diverse behandelingen waarvoor u een tandarts met spoed nodig kunt hebben, denk aan: zenuwpijn, tandvleesontstekingen, kiespijn of kaakgewrichten. Maar ook na het trekken van een tand of kies, kunt u tandarts met spoed nodig hebben. Uiteraard kan er ook sprake zijn van vervelende ongemakken zoals: een loszittend ijzerdraadje van je beugel of een te hoog uitgevallen kroon of vulling. Voor al deze situaties kunt u bij onze tandarts spoed praktijk in Almere recht. Heeft u een afgebroken of uitgevallen tand of kies? Ook dan kunt u bij ons als spoed tandarts in Almere terecht.

Kosten tandarts spoed praktijk

De kosten van een spoed tandarts kunnen heel verschillend zijn, dit ligt totaal aan de behandeling die uitgevoerd dient te worden. Denk aan een bedrag tussen de €50 en €250. De tarieven die wij als spoed tandarts rekenen zijn overeenkomst de tarieven die door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) zijn vastgesteld. De rekening dient u soms direct na afloop van de behandeling te betalen, soms kan dit ook achteraf als u over een geldig Nederlands identiteitsbewijs beschikt

Tandarts spoed Almere snel en adequaat

Snel en adequaat werken staat bij een spoed tandarts voorop. Wij proberen u op zeer korte termijn te kunnen voorzien van een afspraak, zodat u zo snel mogelijk geholpen kunt worden. U kunt binnen onze openingstijden telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 036-8419675. Buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met de Mondzorgpoli Almere door te bellen naar: 036-3035290. We hopen u zo snel mogelijk te kunnen helpen!

Nog geen cliënt bij Your Dental?
Je kunt je gemakkelijk inschrijven door contact op te nemen voor een behandeling. Bel 036-8419675 of maak een afspraak:

Menu