Your Dental is de tandartspraktijk in Almere Poort waar u met een stralende glimlach weer naar buiten gaat. Door het specialistische team is alle kennis in huis over tandheelkunde, mondverzorging en optische schoonheid. Zo kunt u bij ons terecht voor de standaard controles, gaatjes vullen, kronen plaatsen, tanden bleken, tandsteen verwijderen en alles eromheen. Your Dental staat bekend om de persoonlijke sfeer en toegankelijkheid en daar kunt u gebruik van maken. Zo is het onder andere mogelijk om een afspraak te maken zonder verwijsbrief. Geen lange wachttijden of onnodig papierwerk, want als u last heeft van uw gebit wilt u daar zo snel mogelijk van af. Maak een afspraak om het zelf te ervaren of neem contact op voor meer informatie!

De tarieven voor de diensten van Your Dental

De tarieven van Your Dental verschillen per dienst en zijn onder andere afhankelijk van uw verzekering. Hoeveel kosten er voor eigen rekening overblijven kunt u informeren bij uw eigen verzekering, of doorspreken met één van onze medewerkers. De tarieven voor de standaardbehandelingen zijn als volgt:

De kosten van een behandeling voor kinderen jonger dan 18 jaar vallen wel onder de basisverzekering en is geen navullende verzekering nodig.

Menu