Tanden bleken in Almere bij Your Dental

Wilt u graag uw tanden bleken in Almere? Bij Your Dental tandarts in Almere bent u aan het juiste adres. Tanden bleken is vandaag de dag veel meer voor de hand liggend dan voorgaande jaren, dit komt met name door de vele commerciële aanbieders op de markt. Wij begrijpen deze trend volkomen, een stralend wit gebit geeft gewoonweg een ontzettend zeker gevoel tijdens een gesprek of bij het lachen.

Bij Your Dental kunt u professioneel en op een verantwoorde manier uw tanden laten bleken in Almere. Uw mooie glimlach is ten slotte een belangrijk visitekaartje en hiermee dient u zuinig mee om te gaan. Zo kunnen wij u in onze praktijk de professionele zorg bieden en u helpen bij het bleken van uw tanden, tegen een haarscherp tarief. Naast een gezond gebit vinden wij het ook belangrijk dat u tevreden bent met de algehele uitstraling ervan. Een wit gebit door het bleken is voor sommigen ook een extra drijfveer om het gebit gezond te houden.

Tanden bleken behandeling: Voor en na
Tanden bleken behandeling: Voor en na

De kosten voor tanden laten bleken in Almere

Bij Your Dental Almere hanteren wij voor onze behandelingen met betrekking tot tanden bleken een flexibel bedrag. U krijgt voor deze bedragen altijd krijgt u een medisch erkende en veilige behandeling. Deze behandeling is verder pijnloos en kan uw gebit tot maar liefst acht tinten witter maken. De behandeling is snel en effectief waardoor u zeker weet dat u op een verantwoorde wijze uw tanden laat bleken. Alle behandelingen met betrekking tot tanden bleken doen wij uiteraard veilig, gezien wij voldoen aan alle regels en voorschriften met betrekking tot hygiëne.

Vanuit de basisverzekering wordt een bleekbehandeling meestal niet vergoed. In sommige gevallen wordt een behandeling met een aanvullende verzekering voor een deel vergoed. Het is daarom verstandig om hierover meer informatie te vragen bij uw verzekering.

Een wit gebit bij YourDental zorgt voor een zelfverzekerdere en stralende glimlach.

Basis
€ 300,-
 • Consult bleken
 • Polijsten
 • Tanden bleken
 • Fluoride behandeling
 • Thuisbleek kit
Premium plus
€ 446,-
 • Consult bleken
 • Periodieke controle
 • Gebitsreiniging
 • Polijsten
 • Tanden bleken
 • Fluoride behandeling
 • Thuisbleek kit

Your Dental Almere voor een perfect wit gebit

Bij Your Dental in Almere staat service en persoonlijke hulp voorop. Als medische instantie vinden wij uw gezondheid het allerbelangrijkste. Wij garanderen niet alleen veilige en goede behandelingen, maar denken ook met u mee. Mocht u bijvoorbeeld nog gaatjes hebben of een glazuur beschadiging, dan zullen wij hiervoor een passend advies geven en een behandelplan opstellen. Onze artsen bekijken tijdens een consult namelijk uw complete gebit. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk helpen aan gezonde en prachtige witte tanden.

De behandeling

De behandeling zelf is uitermate vriendelijk en volledig pijnloos. Daarbij is het bleken van uw gebit zo gebeurd en staat u in een mum van tijd weer buiten. Door de nieuwste technieken en middelen te gebruiken bent u bij ons zeker van een langdurig en kwalitatief effect. Hierbij dient u wel rekening te houden met de verzorging van uw gebit. Wanneer u uw mondhygiëne verwaarloosd, dan zal het effect van de tanden bleek behandeling een minder lang en mooi effect hebben. Houd daarbij ook rekening met uw voeding, alleen goed poetsen is namelijk niet genoeg. Wanneer u veel eten en drinken consumeert die vol zitten met kleurstoffen of die op voorbaat al slecht zijn voor het gebit, heeft dit een negatief effect op de kleur van uw tanden.

Hoe ziet een behandeling van het bleken van tanden eruit?

Wij leggen hier in acht stappen voor u uit hoe het proces van het tanden bleken door onze tandartsen en specialisten worden uitgevoerd.

 1. Om te beginnen krijgt u een kosteloos consult. Om goed te kunnen beoordelen of uw gebit geschikt is om te bleken kijken we tijdens dit consult of we rekening moeten houden met bijvoorbeeld kronen, bruggen of gaatjes.
 2. Vervolgens stellen we samen met u de actuele kleur van de tanden vast.
 3. Middels een wangspreider leggen we uw gebit bloot.
 4. Ter bescherming van uw tandvlees brengen we met een silicone achtige pasta een cofferdam aan die we vervolgens uitharden met de Led lamp.
 5. Na het aanbrengen van de bleekgel op uw gebit, kunnen we starten met het bleekproces.
 6. Met behulp van de High power LED’s bleken we uw gebit gedurende 30 minuten per sessie.
 7. Na de benodigde sessies verwijderen we de Led lamp en worden eventuele nabehandelingen met u besproken.
 8. Onze mondhygiënist zal u na de behandeling uitleg geven hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen om ze mooi wit te houden.

Witte tanden dankzij het nieuwe tanden bleken

Het geavanceerder High Power LED’S-licht versnelt het bleekproces. Daardoor kunt u na maximaal twee uur tot wel acht tinten lichtere tanden hebben. Dat resultaat is vergelijkbaar met vijf tot zeven dagen thuis uw tanden bleken met een eigen product. Onze werkwijze is dus super effectief en uiterst duurzaam. Het is volledig veilig, dus u kunt met een gerust hart in de stoel plaatsnemen. Het tanden bleken zelf duurt ongeveer 30 minuten per sessie, maar met de voorbereiding en de nabehandeling kunt u een uur rekenen. Daarna loopt u meteen al met een stralende witte lach naar buiten!

Tips na het bleken

Na een behandeling bij ons in de praktijk adviseren wij u om de eerste daaropvolgende 48 uur geen sterk gekleurde middelen te nuttigen. Denk hierbij aan koffie, thee, rode wijn en frisdranken of kleur gevende fruit en groente soorten. Vergeet niet dat het verzorgen van uw gebit ook van belang is. Poets uw tanden minimaal twee keer per dag, flos uw gebit met flosdraad of reinig uw gebit met een stoker.

Tanden bleken in Almere? Maak nu een afspraak

In het kort, bij Your Dental tandartspraktijk in Almere Poort bent u zeker van een veilige en kwalitatieve tanden bleek behandeling die volledig pijnloos is. Het resultaat kan uw gebit tot wel acht tinten witter maken en het effect blijft langer zichtbaar. Maak nu snel een afspraak om uw tanden te bleken in Almere. Bel naar 036-8419675 of stuur een e-mail naar balie@yourdental.nl. Dan zien wij u graag binnenkort bij ons in de praktijk.

Your Dental

Breed aanbod in mondzorg
Ruime openingstijden; ook in weekend
Ervaren professionals
Geen wachtlijsten, direct geholpen
Centraal gelegen in het centrum van Almere-poort

Openingstijden

Maandag:09:00-17:00
Dinsdag:09:00-21:00*
Woensdag:09:00-21:00**
Donderdag:09:00-17:00
Vrijdag:09:00-17:00
Zaterdag:10:00-17:00***
Zondag:Gesloten

*'s Avonds vanaf 17:00u alleen geopend voor mondhygiënist
**'s Avonds vanaf 17:00u alleen geopend voor tandarts en mondhygiënist
***Zaterdag geopend voor periodieke controles, spoed gevallen en mondhygiënist

Contactgegevens

Mondzorgpraktijk Your Dental
Duitslandstraat 87
1363 BG Almere (Almere Poort)

balie@yourdental.nl
036-8419675

Nog geen patiënt bij Your Dental?

U kunt gemakkelijk online inschrijven maar ook telefonisch via: 036-8419675

Reviews van Your Dental

Menu