Tanden bleken

Een wit gebit bij YourDental zorgt voor een zelfverzekerdere en stralende glimlach.

Contactgegevens

Mondzorgpraktijk Your Dental
Duitslandstraat 87
1363 BG Almere (Almere Poort)

balie@yourdental.nl
036-8419675

Openingstijden

Maandag:09:00-17:00
Dinsdag:09:00-17:00
Woensdag:09:00-17:00
Donderdag:09:00-17:00
Vrijdag:09:00-17:00
Zaterdag:10:00-17:00
Zondag:Gesloten

Your Dental

Breed aanbod in mondzorg
Ruime openingstijden; ook in weekend
Gespecialiseerde professionals
Geen wachtlijsten, direct geholpen
Centraal gelegen in het centrum van Almere-poort

Veilig uw tanden bleken door een tandarts

Wij begrijpen als geen ander dat u het liefst een wit gebit heeft en hiermee een zelfverzekerdere en stralende glimlach kan hebben. Dit kunt u realiseren door het bleken van uw tanden. Dit kunt u thuis doen, maar het is echter aan te raden om uw tanden te bleken bij een tandarts- of mondhygiënist praktijk. Deze zijn namelijk gekwalificeerd om uw tanden te bleken op professionele wijze. Mocht u op zoek zijn naar een praktijk om uw tanden te bleken, dan bent u bij Your Dental aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het bleken van uw tanden. Om dit proces te starten nodigen wij u graag uit voor een kosteloos consult. Tijdens het consult kijken we naar de mogelijkheden voor het bleken van uw tanden, voordat we u een indicatie kunnen geven wat het resultaat betreft. Wij hanteren voor tanden bleken dezelfde prijzen. Benieuwd naar de exacte prijzen voor het tanden bleken en onze werkwijze? Lees dan snel verder!

Kies voor een snelle, effectieve en pijnloze bleekbehandeling

Aan tanden bleken zijn uiteraard kosten verbonden. Zoals we hierboven hebben beschreven hanteren wij voor onze behandelingen met betrekking tot tanden bleken dezelfde prijzen, namelijk €195,-. Dankzij het bleken van uw tanden kunt u maar liefst tot acht tinten wittere tanden krijgen! Onze behandelingen zijn uitermate effectief en wij streven altijd naar het maximale resultaat. Alle behandelingen met betrekking tot tanden bleken doen wij uiteraard veilig, aangezien wij voldoen aan alle regels/voorschriften met betrekking tot hygiëne. Benieuwd naar de verdere mogelijkheden voor het bleken van uw tanden? Maak dan direct een afspraak of neem contact op voor meer informatie. We helpen u graag verder.

Met gemak en op een verantwoorde wijze uw tanden bleken

Tanden bleken is vandaag de dag veel meer voor de hand liggend dan voorgaande jaren, dit komt met name door de vele commerciële aanbieders op de markt. Wij bij Your Dental begrijpen deze trend volkomen, een stralend wit gebit geeft gewoonweg een ontzettend zeker gevoel tijdens een gesprek of bij het lachen.
Om u toch de mogelijkheid te bieden om ook een stralend gebit te krijgen op een verantwoordde manier passen wij ons aan op de huidige markt. Zo kunnen wij u in onze praktijk de professionele zorg bieden en u helpen bij het bleken van uw tanden, tegen een haarscherp tarief. Hierdoor wordt u niet gedwongen om voor het witten van uw gebit aan te kloppen bij een commercieel bleekcentrum, maar kunt u terecht bij onze professionele zorgverleners. Bij Your Dental werken we met een effectieve en geavanceerde whitening procedure.

Witte tanden dankzij het nieuwe tanden bleken

Het geavanceerder High Power LED’S-licht versnelt het bleekproces. Daardoor kunt u na maximaal één uur tot wel achter tinten lichtere tanden hebben. Dat resultaat is vergelijkbaar met vijf tot zeven dagen thuis uw thuis bleken met een eigen product. Onze werkwijze is dus super effectief en uiterst duurzaam. Het is volledig veilig, dus u kunt met een gerust hart in de stoel plaatsnemen. Het tanden bleken zelf duurt ongeveer 15 minuten, maar met de voorbereiding en de nabehandeling kunt u een uur rekenen. Daarna loopt u meteen al met een stralende witte lach naar buiten!

Hoe ziet een behandeling van het bleken van tanden eruit?

Wij leggen hier in negen stappen voor u uit hoe het proces van het tanden bleken door onze tandartsen en specialisten worden uitgevoerd.

1. Om te beginnen krijgt u een kosteloos consult. Om goed te kunnen beoordelen of uw gebit geschikt is om te bleken kijken we tijdens dit consult of we rekening moeten houden met bijvoorbeeld kronen, bruggen of gaatjes.
2. Vervolgens stellen we samen met u de actuele kleur van de tanden vast.
3. Middels een wangspreider leggen we uw gebit bloot.
4. Ter bescherming van uw tandvlees brengen we met een silicone achtige pasta een cofferdam aan die we vervolgens uitharden met de Ledlamp.
5. Voor we de Ledlamp aanbrengen op uw gebit, smeren we uw lippen in met een masking cream om deze te beschermen.
6. Na het aanbrengen van de bleking gel op uw gebit, kunnen we starten met het bleekproces.
7. Met behulp van de High power LED’s bleken we uw gebit gedurende 15 minuten.
8. Na ongeveer 15 minuten verwijderen we de Ledlamp en krijgt u van ons een nabehandeling.
9. Onze mondhygiënist zal u na de behandeling uitleg geven hoe u uw gebit het beste kunt verzorgen om ze mooi wit te houden.

Vergoeding zorgverzekeraar

Vanuit de basisverzekering wordt een bleekbehandeling meestal niet vergoed.
In sommige gevallen wordt een behandeling met een aanvullende verzekering voor een deel vergoed. Het is daarom verstandig om hierover informatie te vragen bij uw verzekering.

Tips na het bleken

Na een behandeling bij ons in de praktijk adviseren wij u om de eerste daaropvolgende 24 uur geen sterk gekleurde middelen te nuttigen. Denk hierbij aan koffie, thee, rode wijn en frisdranken of kleur gevende fruit en groente soorten. Vergeet niet dat het verzorgen van uw gebit ook van belang is. Poets uw tanden minimaal twee keer per dag, flos uw gebit met flosdraad of reinig uw gebit met een stoker.

Menu