Wilt u uw tanden bleken in Almere? Bij Your Dental bent u aan het juiste adres. Want hoewel we geen tanden bleken in onze praktijk, voorzien we u wél van een speciale thuisbleekset die volledig op maat wordt gemaakt!

Tanden bleken: de trend van nu

Het bleken van tanden wordt steeds populairder. En dat is niet vreemd. Zo’n stralend, wit gebit ziet er immers supermooi uit. Niet alleen maakt u daarmee een verpletterende indruk op anderen. Ook voelt u zichzelf hierdoor extra zelfverzekerd tijdens het praten of lachen.

Tanden bleken behandeling: Voor en na
Tanden bleken behandeling: Voor en na

Dit is wat wij voor u kunnen betekenen

Klopt u bij ons aan voor het bleken van uw tanden, dan ontvangt u vakkundig advies en een op maat gemaakte tandenbleekset voor thuis. Uw tanden worden dus niet gebleekt in onze praktijk, maar we voorzien u wél van alle middelen en informatie die u nodig heeft om zelf aan de slag te gaan. Iets wat veel patiënten een prettige werkwijze vinden. Niet alleen kunt u zo bleken op het moment dat het u uitkomt, ook weet u zeker dat u over niet-schadelijke en de juiste producten beschikt.

Een wit gebit bij YourDental zorgt voor een zelfverzekerdere en stralende glimlach.

Een tandenbleekset op maat: onze werkwijze

Laat u een thuisbleekset op maat maken bij Your Dental, dan doorloopt u de volgende stappen.

  1. U komt langs in onze praktijk voor een eerste consult. Hierin krijgt u antwoord op al uw vragen en ontvangt u alle informatie die u nodig heeft.
  2. Onze tandarts meet welke vorm en afmetingen uw bleeklepel moet worden. Oftewel: de mal waarmee u de blekende gel uiteindelijk op uw tanden aanbrengt.
  3. Onze tandtechnicus gaat aan de slag met het maken van uw bleeklepel.
  4. Na ongeveer 10 dagen haalt u uw op maat gemaakte bleeklepel – samen met de bleekgel – op in onze praktijk. Nu heeft u dé middelen om op een veilige manier zelf uw tanden te bleken.

Zelf tanden bleken: ontvang uitgebreide voorlichting

Dat u uw tanden zélf witter gaat maken, betekent zeker niet dat wij u aan uw lot overlaten. U krijgt uitgebreide voorlichting en we voorzien u van alle informatie die u nodig heeft om uw tanden probleemloos te bleken.

We vertellen u bijvoorbeeld dat uw tanden helemaal schoon en gepoetst moeten zijn voordat u de bleeklepel indoet. En we laten zien waar u de bleekgel moet aanbrengen. Uiteraard geven we ook informatie over hoelang u de bleeklepel moet inhouden en wanneer u weer mag eten en drinken.

Is het bleken van tanden moeilijk?

Het klinkt nu misschien alsof er heel wat komt kijken bij het bleken van uw tanden, maar dat valt reuze mee. Heeft u eenmaal de juiste middelen in huis en weet u waarop u moet letten, dan is het bleken van uw tanden niet moeilijk. Bovendien fijn: het is geheel pijnloos. Bleekt u uw tanden met niet-schadelijke bleekmiddelen van Your Dental, dan kan er dus eigenlijk niet zo veel mis gaan.

Waarom tanden bleken via tandarts Your Dental?

Tegenwoordig staat het internet er vol mee: trucjes om uw tanden zelf te bleken met huis-tuin-en-keukenmiddelen. En als het blijkbaar niet zo moeilijk is, waarom zou u er dan voor kiezen uw tanden te bleken via een tandarts? Daar hebben wij een heel simpel antwoord op: omdat u bij ons zeker weet dat u uw tanden niet beschadigt. Want hoewel de tips die u op internet leest misschien wel eens goed kunnen uitpakken, kan dat kwartje ook de andere kant op vallen.

Bij Your Dental krijgt u de beste tandenbleekmiddelen, waarvan u zeker weet dat het de glazuurlaag van uw tanden niet aantast. Daarbij: onze middelen laten u hoe dan ook profiteren van een supergoed resultaat, zodat uw tanden binnen een paar weken al stralen als nooit tevoren.

Tips na het bleken: zo zorgt u voor een langdurig resultaat

Your Dental voorziet u van de nieuwste en beste tandenbleekset en u profiteert dan ook van een langdurig resultaat. Een kanttekening hierbij is wel: hier moet u zelf ook iets voor doen. Verzorgt u uw gebit niet op de juiste manier, dan worden uw tanden namelijk sneller geel. Onze tips om uw tanden zo lang mogelijk wit te houden zijn:

  • Nuttig tot 48 uur na het bleken van uw tanden geen sterk gekleurde middelen. Denk hierbij aan koffie, thee, rode wijn, frisdranken en kleurgevende fruit- en groentesoorten.
  • Eet en drink ook na die 48 uur zo min mogelijk middelen die vol zitten met kleurstoffen en/of slecht zijn voor uw gebit.
  • Stop met roken of begin er niet aan.
  • Poets uw tanden minimaal twee keer per dag (minstens 2 minuten per keer).
  • Flos uw gebit dagelijks met flosdraad of reinig hem met een tandenstoker.

Met een gerust hart uw tanden bleken

Kiest u ervoor bij Your Dental langs te komen voor het laten maken van een thuisbleekset, dan weet u zeker dat het goed zit. Niet alleen profiteert u van onze professionele werkwijze, ook staan wij bekend om onze persoonlijke aanpak en goede service. Onze specialisten zijn zorgzaam, geduldig en vriendelijk. U wordt te allen tijde op uw gemak gesteld. En zelfs als u het spannend vindt, loopt u dus met een gerust hart onze praktijk in én uit.

Thuisbleekset laten maken: wat kost dat?

Wat u precies betaalt voor het laten maken van een thuisbleekset, dat is afhankelijk van hoe u verzekerd bent. Vanuit de basisverzekering wordt deze behandeling meestal niet vergoed, maar in sommige gevallen krijgt u wel een gedeeltelijke vergoeding met een aanvullende verzekering. Wilt u de exacte kosten weten? Informeer dan bij uw zorgverzekeraar of bekijk onze tarievenpagina voor een indicatie.

Tanden bleken Almere? Maak nu een afspraak

Wilt u op een veilige manier uw tanden bleken, thuis in Almere? Plan direct een afspraak in voor het laten maken van een bleeklepel op maat! Onze specialisten voorzien u van vakkundig advies en álle middelen die u nodig heeft. Voor u het weet is uw gebit weer witter dan ooit!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. We staan u graag te woord.

Your Dental

Breed aanbod in mondzorg
Ruime openingstijden; ook in weekend
Ervaren professionals
Geen wachtlijsten, direct geholpen
Centraal gelegen in het centrum van Almere-poort

Openingstijden

Maandag:09:00-17:00
Dinsdag:09:00-21:00*
Woensdag:09:00-21:00**
Donderdag:09:00-17:00
Vrijdag:09:00-17:00
Zaterdag:10:00-17:00***
Zondag:Gesloten

*'s Avonds vanaf 17:00u alleen geopend voor mondhygiënist
**'s Avonds vanaf 17:00u alleen geopend voor tandarts en mondhygiënist
***Zaterdag geopend voor periodieke controles, spoed gevallen en mondhygiënist

Contactgegevens

Mondzorgpraktijk Your Dental
Duitslandstraat 87
1363 BG Almere (Almere Poort)

balie@yourdental.nl
036-8419675

Nog geen patiënt bij Your Dental?

U kunt gemakkelijk online inschrijven maar ook telefonisch via: 036-8419675

Reviews van Your Dental

Menu