Tandprotheses Almere

Tandprotheses Almere: Your Dental

Your Dental is een tandartsenpraktijk in Almere Poort die zich heeft gespecialiseerd in onder andere tandprotheses. Een tandprothese is een vervanging voor een tand wanneer deze bijvoorbeeld is uitgevallen door ontsteking. Maar het kan ook zijn dat u op een gegeven moment door leeftijd beter kunt kiezen voor een volledige prothese in plaats van behandeling van de huidige tanden. Een tandprothese is uitneembaar en neemt verder alle functies van uw eigen tanden over. Voordat wordt bepaald of u toe bent aan een tandprothese is het belangrijk om een grondige analyse van uw gebit te laten uitvoeren door een professionele tandprotheticus. Heeft u al een prothese en dient deze juist gerepareerd te worden? Dan helpen wij u graag verder naar weer een gezonde lach!

Prothesegebit laten plaatsen door professionals

Een prothesegebit is van toepassing wanneer u zelf geen tanden meer heeft of het complete gebit wilt vervangen. Dit is ontzettend precies werk en moet daarom aan de professionals worden overgelaten. Zij zorgen ervoor dat de prothese niet alleen past, maar ook zo dicht mogelijk komt bij uw eigen gebit. Zo krijgt u niet ineens een compleet ander uiterlijk en valt het voor anderen niet op dat u een prothesegebit draagt. Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer het neerkomt op kleur en materiaal. Al deze opties nemen we graag persoonlijk met u door. Zo krijgt u het prothesegebit dat écht bij u past en ook volledig naar behoren functioneert. Bij onze professionals bent u in veilige handen. Your Dental zorgt ervoor dat u weer met een glimlach naar huis kunt!

Tandprothese-met-frame-en-zonder-frame

Tandprothese kosten laten dekken door verzekering

Tandprothese kosten kunnen oplopen, afhankelijk van het materiaal en de grootte. Het verschilt namelijk in kosten of u een enkele tand moet vervangen of een compleet gebit. Vaak wordt een groot deel van deze kosten vergoed door de verzekering. Dit kan verschillen per verzekeringsmaatschappij, maar dit kunnen we vooraf voor u uitzoeken. Laat de tandprothese kosten in ieder geval geen reden zijn van uitstel, want wanneer u te lang rond blijft lopen met slechte tanden kan dit zorgen voor ontstekingen, met alle gevolgen van dien.

Belang van de juiste tandprotheses en behandeling

Your Dental tandarts in Almere heeft zich gespecialiseerd in tandprotheses en weet daarom wat er allemaal bij komt kijken. Onze professionals weten dan ook precies wat ze doen en hoe ze u op de best mogelijke manier kunnen helpen. Heeft u bijvoorbeeld door een ongeluk een of meerdere tanden verloren? Dan kunnen we dit in een korte tijd al voor u oplossen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en hoe we te werk gaan? We helpen u graag! Neem gerust contact met ons op en we nemen uw situatie door voor een persoonlijk behandelplan.

Your Dental

Breed aanbod in mondzorg
Ruime openingstijden; ook in weekend
Gespecialiseerde professionals
Geen wachtlijsten, direct geholpen
Centraal gelegen in het centrum van Almere-poort

Openingstijden

Maandag:09:00-17:00
Dinsdag:09:00-17:00
Woensdag:09:00-17:00
Donderdag:09:00-17:00
Vrijdag:09:00-17:00
Zaterdag:Op afspraak
Zondag:Gesloten

Contactgegevens

Mondzorgpraktijk Your Dental
Duitslandstraat 87
1363 BG Almere (Almere Poort)

balie@yourdental.nl
036-8419675

Reviews van Your Dental

Menu